Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby grzybowa,ale smak żurawiny i pozostałych składników stworzył zupkę o wspaniałym lekko kwaskowym smaku.Bardzo polecam:)
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Por i cebulę pokroić w paski i podsmażać na maśle.Dodać pokrojonego w paski boczniaka i pieczarki,smażyć około 10 min. Po tym czasie dodać pokrojony seler naciowy i warzywa pokrojone w cieńkie słupki. Jeśli już mamy wszystko podsmażone, dodać ziemniaki pokrojone w kostkę,oraz żurawinę i smażymy około 10min. Wszystko przełożyć do garnka i zalać około 3 litrami wody,dodając ziele i liście laurowe. Pogotować chwilkę by ziemniaki były miękkie,doprawić do smaku,dodać natkę. Smacznego życzę!