Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby grzybowa,ale smak żurawiny i pozostałych składników stworzył zupkę o wspaniałym lekko kwaskowym smaku.Bardzo polecam:)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14061
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1619
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15991
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6439
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14061
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1619
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15991
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6439
Składniki
Por i cebulę pokroić w paski i podsmażać na maśle.Dodać pokrojonego w paski boczniaka i pieczarki,smażyć około 10 min. Po tym czasie dodać pokrojony seler naciowy i warzywa pokrojone w cieńkie słupki. Jeśli już mamy wszystko podsmażone, dodać ziemniaki pokrojone w kostkę,oraz żurawinę i smażymy około 10min. Wszystko przełożyć do garnka i zalać około 3 litrami wody,dodając ziele i liście laurowe. Pogotować chwilkę by ziemniaki były miękkie,doprawić do smaku,dodać natkę. Smacznego życzę!