Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby grzybowa,ale smak żurawiny i pozostałych składników stworzył zupkę o wspaniałym lekko kwaskowym smaku.Bardzo polecam:)
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 131
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1588
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 332
Papryka pieczona z cebulą może być spożyta na mnóstwo sposobów: od podania ja...
Odsłon: 131
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1588
Chciałam się podzielić z Wami fajnym i prostym sposobem obierania jajek. Taki...
Odsłon: 332
Składniki
Por i cebulę pokroić w paski i podsmażać na maśle.Dodać pokrojonego w paski boczniaka i pieczarki,smażyć około 10 min. Po tym czasie dodać pokrojony seler naciowy i warzywa pokrojone w cieńkie słupki. Jeśli już mamy wszystko podsmażone, dodać ziemniaki pokrojone w kostkę,oraz żurawinę i smażymy około 10min. Wszystko przełożyć do garnka i zalać około 3 litrami wody,dodając ziele i liście laurowe. Pogotować chwilkę by ziemniaki były miękkie,doprawić do smaku,dodać natkę. Smacznego życzę!