Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta, pełna smaku, prosta, pyszna i szybka do zrobienia....
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 262
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 34
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 736
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 141
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 40
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 262
Kawa pobudza ciało i umysł. Przygotowana w ten sposób rozgrzewa, pomaga przy...
Odsłon: 34
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 736
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 141
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 40
Składniki
Warzywa oczyścić. Cebulę i ziemniaki pokroić w kostkę, seler i por w plasterki.
W garnku rozgrzać masło, wrzucić pokrojone warzywa i smażyć przez 6-8 minut, często mieszając.
Do garnka wlać bulion. Brokuły podzielić na cząstki, dodać do zupy. Gotować na średnim ogniu przez około 10 minut.
Zupę zdjąć z ognia, dodać posiekany koperek, całość dokładnie zblendować. Doprawić do smaku solą i pieprzem, zabielić śmietaną.