Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja zupa brokułowa,zagęszczona zdrową kaszą jęczmienna
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 96
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 183
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1262
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 96
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 183
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1262
Składniki
Gotujemy umyte skrzydełka.Włoszczyznę kroimy (marchew,pietruszkę i pora na plasterki,seler w kostkę) i wrzucamy do garnka.Ziemniaki również kroimy w kostkę i do garnka.Brokuła myjemy,dzielimy na małe różyczki,twardsze łodygi kroimy drobno i wrzucamy do zupy.Zagęszczamy kaszą,gotujemy i doprawiamy według uznania.Gotową zupę można posypać natką pietruszki.