Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja zupa brokułowa,zagęszczona zdrową kaszą jęczmienna
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326515
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12097
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16909
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5534
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326515
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12097
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16909
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5534
Składniki
Gotujemy umyte skrzydełka.Włoszczyznę kroimy (marchew,pietruszkę i pora na plasterki,seler w kostkę) i wrzucamy do garnka.Ziemniaki również kroimy w kostkę i do garnka.Brokuła myjemy,dzielimy na małe różyczki,twardsze łodygi kroimy drobno i wrzucamy do zupy.Zagęszczamy kaszą,gotujemy i doprawiamy według uznania.Gotową zupę można posypać natką pietruszki.