Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja zupa brokułowa,zagęszczona zdrową kaszą jęczmienna
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4521
Składniki
Gotujemy umyte skrzydełka.Włoszczyznę kroimy (marchew,pietruszkę i pora na plasterki,seler w kostkę) i wrzucamy do garnka.Ziemniaki również kroimy w kostkę i do garnka.Brokuła myjemy,dzielimy na małe różyczki,twardsze łodygi kroimy drobno i wrzucamy do zupy.Zagęszczamy kaszą,gotujemy i doprawiamy według uznania.Gotową zupę można posypać natką pietruszki.