Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 366 Ocena: 14202
Dodano: 29.03.2018
Odsłon: 727
3-4 os. | 30 min | łatwe | tanie |
Do gotującego się bulionu wrzucić obrane i pokrojone w kostkę ziemniaki.
Brokuła oczyścić i podzielić na mniejsze cząstki.
Do gotujących się ziemniaków dodać brokuła i gotować do miękkości warzyw.
Po ugotowaniu odstawić z gazu,dodać migdały,doprawić i zblendować na krem.
Gotową zupkę posypać obficie rzeżuchą oraz utartym serem.Smacznego:)
Na skróty
Komentarze do przepisu (27)

bryssska 29 marca 2018Zgłoś do usunięcia
Super wygląda, aż czuć wiosnę w powietrzu ;-) Odpowiedzi: 2 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

fafiatko 29 marca 2018Zgłoś do usunięcia
Koniecznie musze sprobowac zupy wedlug Twojego przepisu z dodatkiem migdalow! Odpowiedzi: 2 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz