Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i bardzo smaczna zupa,do tego syta.Może spokojnie zastąpić dwa dania. Serdecznie polecam:)
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 566
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16843
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 648
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 566
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16843
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 648
Składniki
Z nóg zdjąć skórę,gotować 30min. Po tym czasie dodać podzielony brokuł,startą marchew,pietruszkę i seler. Gotować pół godz. Wyjąć udka,obrać z mięsa i wrzucić mięso do zupy. Dodać majeranek,lubczyk i przyprawić pieprzem i solą. Wlać zahartowaną zupą śmietanę.
Smacznego życzę!