Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest delikatna i bardzo smaczna.
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 18
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 784
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2087
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4088
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 18
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 784
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2087
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4088
Składniki
Zupa będzie gotowała się w sumie godzinę. Włożyłam żeberka do wody 600ml. Dodałam ziele i liść laurowy. Po pół godzinie dodałam grubo pokrojone ziemniaki i drobno pokrojoną marchew, pietruszkę, seler i cebulę. Na dwadzieścia minut przed końcem dodałam brukselkę, większe przekrojone na pół a mniejsze w całości. Gdy warzywa były miękkie zupę zabieliłam zahartowaną śmietaną. Doprawiłam sola i pieprzem. A po wyłączeniu ognia dodałam koperek. Mięso zwykle obieram i dodaję jako wkładkę lub jest smaczne na kanapki. Smacznego :)