Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa inspirowana przepisem na barszcz ukraiński, wyszło pysznie
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 182
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1457
Kotlety jajeczno-pieczarkowe powstały w chwili, gdy miałam w kuchni pieczarki...
Odsłon: 94
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 14
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 182
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 1457
Składniki
1. fasole wypłukać, namoczyć na kilka godzin, gotować na małym ogniu, 2. gdy fasola zmięknie, dodać pokrojoną marchew, ziemniaki, cebule, pora, pietruszkę i łyżkę masła, dodać grzybki suszone, liść laurowy i ziele angielskie, zalac bulionem, 3. buraki obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, dodać do zupy, zagotować, zakwasić octem, gotować na malutkim ogniu, dodać majeranek i natkę, zupę zaprawić smietaną, doprawić finalnie, smacznego