Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa buraczkowa to samo zdrowie. Zupę podajemy z kleksem śmietany posypaną majerankiem. Możesz również podać z jajkiem ugotowanym na twardo lub przesmażoną kiełbasą.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11073
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3497
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1189
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4198
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 370
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11073
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3497
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1189
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4198
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 370
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, selera i buraczki obierz , opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz opłucz pokrój w kostkę. W garnku zagotuj wodę dodaj masło, starte warzywa, ziemniaki dodaj przyprawy i gotuj około 30 minut .Na koniec dodaj śmietanę. W razie potrzeby dopraw do smaku.
Zupę podajemy z kleksem śmietany posypaną majerankiem. Możesz również podać z pajdą chleba, ugotowanym na twardo jajkiem lub z przesmażoną kiełbasą.