Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa buraczkowa to samo zdrowie. Zupę podajemy z kleksem śmietany posypaną majerankiem. Możesz również podać z jajkiem ugotowanym na twardo lub przesmażoną kiełbasą.
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 112
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40241
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 3738
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 726
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 112
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40241
Słowackie naleśniki są przygotowywane z ciasta ziemniaczanego. Dodatkowo wyją...
Odsłon: 3738
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 726
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, selera i buraczki obierz , opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz opłucz pokrój w kostkę. W garnku zagotuj wodę dodaj masło, starte warzywa, ziemniaki dodaj przyprawy i gotuj około 30 minut .Na koniec dodaj śmietanę. W razie potrzeby dopraw do smaku.
Zupę podajemy z kleksem śmietany posypaną majerankiem. Możesz również podać z pajdą chleba, ugotowanym na twardo jajkiem lub z przesmażoną kiełbasą.