Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa buraczkowa to samo zdrowie. Zupę podajemy z kleksem śmietany posypaną majerankiem. Możesz również podać z jajkiem ugotowanym na twardo lub przesmażoną kiełbasą.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102899
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1997
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5860
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5856
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 102899
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1997
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5860
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5856
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, selera i buraczki obierz , opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz opłucz pokrój w kostkę. W garnku zagotuj wodę dodaj masło, starte warzywa, ziemniaki dodaj przyprawy i gotuj około 30 minut .Na koniec dodaj śmietanę. W razie potrzeby dopraw do smaku.
Zupę podajemy z kleksem śmietany posypaną majerankiem. Możesz również podać z pajdą chleba, ugotowanym na twardo jajkiem lub z przesmażoną kiełbasą.