Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa buraczkowa to samo zdrowie. Zupę podajemy z kleksem śmietany posypaną majerankiem. Możesz również podać z jajkiem ugotowanym na twardo lub przesmażoną kiełbasą.
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4185
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 33610
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9714
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4185
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 33610
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9714
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, selera i buraczki obierz , opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz opłucz pokrój w kostkę. W garnku zagotuj wodę dodaj masło, starte warzywa, ziemniaki dodaj przyprawy i gotuj około 30 minut .Na koniec dodaj śmietanę. W razie potrzeby dopraw do smaku.
Zupę podajemy z kleksem śmietany posypaną majerankiem. Możesz również podać z pajdą chleba, ugotowanym na twardo jajkiem lub z przesmażoną kiełbasą.