Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Burak powinien gościć na naszych stołach jak najczęściej.Zawiera oprócz witaminy C i B1 wiele makro- i mikroelementów, jest w nim dużo wapnia, magnezu, sodu, potasu oraz dwa rzadkie metale: rubid i cez.
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
do wywaru warzywnego wrzucamy marchewkę startą na grubej tarce, pietruszkę, por, seler oraz pokrojone w paseczki buraczki
Gotujemy zupkę az warzywa będą miekkie
pod koniec gotowania dodajemy natkę pietruszki oraz duzo koperku.
jeśli ktoś lubi to zupkę może zaprawić jogurtem naturalnym
smacznego