Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa cebulowa to smaczna i rozgrzewająca propozycja na szybki posiłek. Do przygotowania jej potrzebujemy zaledwie kilku składników.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10316
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5945
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5298
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12756
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4520
Składniki
Cebulę i czosnek obieramy i drobno siekamy. W garnku rozgrzewamy olej, wkładamy cebulę, posypujemy tymiankiem i smażymy na złoty kolor. Dodajemy czosnek i chwilę razem smażymy.
Cebulę zalewamy bulionem, zagotowujemy. Dodajemy włoszczyznę oraz obrane i pokrojone ziemniaki. Gotujemy do miękkości ziemniaków. Doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.