Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bomba witaminowa :)) tym razem zrobiłam z grzankami i z groszkiem ptysiowym, jednak z grzankami lepiej mi smakowała :)
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2623
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 223
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 233
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 211
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2623
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 223
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 233
Składniki
cebulę obrać i pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać masło i smażyć cebulę.Do gorące rosołu dodać cebulę, czosnek, przyprawić do smaku i gotować. Zupę zmiksować blenderem. Do miseczek dać grzanki lub groszek ptysiowy, zalać zupą, posypać startym żółtym serem i chwilę zapiekać w piekarniku aż ser się roztopi. Smacznego