Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, rozgrzewająca zupa.
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 798
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7052
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8653
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 319
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 798
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7052
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8653
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 319
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę lub piórka. Wrzucamy na patelnię, podlewamy odrobiną wody i dusimy do miękkości pod przykryciem.
Kiełbaski gotujemy w rosole i ugotowane wyjmujemy na talerz/deskę.
Uduszoną cebulę wrzucamy do rosołu i dodajemy serek topiony. Po rozpuszczeniu serka uruchamiamy blender i miksujemy wszystko na gładką masę. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Ugotowana kiełbasę obieramy z osłonki i kroimy w plastry. Dodajemy do gotowej już zupy. Smacznego!