Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, rozgrzewająca zupa.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 451
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1985
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3968
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3894
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 451
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1985
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3968
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3894
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę lub piórka. Wrzucamy na patelnię, podlewamy odrobiną wody i dusimy do miękkości pod przykryciem.
Kiełbaski gotujemy w rosole i ugotowane wyjmujemy na talerz/deskę.
Uduszoną cebulę wrzucamy do rosołu i dodajemy serek topiony. Po rozpuszczeniu serka uruchamiamy blender i miksujemy wszystko na gładką masę. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Ugotowana kiełbasę obieramy z osłonki i kroimy w plastry. Dodajemy do gotowej już zupy. Smacznego!