Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna, rozgrzewająca zupa.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116382
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7946
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2998
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1498
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1282
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116382
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7946
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2998
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1498
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1282
Składniki
Cebulę obieramy i kroimy w kostkę lub piórka. Wrzucamy na patelnię, podlewamy odrobiną wody i dusimy do miękkości pod przykryciem.
Kiełbaski gotujemy w rosole i ugotowane wyjmujemy na talerz/deskę.
Uduszoną cebulę wrzucamy do rosołu i dodajemy serek topiony. Po rozpuszczeniu serka uruchamiamy blender i miksujemy wszystko na gładką masę. Doprawiamy solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi.
Ugotowana kiełbasę obieramy z osłonki i kroimy w plastry. Dodajemy do gotowej już zupy. Smacznego!