Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Pożywna ,pikantna i szybka w przygotowaniu.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 292
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 292
Składniki
Cebulę drobno posiekałem ,zeszkliłem na oliwie ,dodałem czosnek pokrojony w plasterki i pokrojone w kostkę ziemniaki. Smażyłem 5 min. ,po czym zalałem bulionem ,dodałem pokrojone w paski czerwone papryki ,pieczarki (ćwiartki) ,marchewkę (talarki) ,drobno posiekaną papryczkę chilli ,koncentrat pomidorowy i przyprawy. Fasolkę osączyłem na sitku ,opłukałem ,dodałem do zupy. Gotowałem 15 min ,doprawiłem solą i pieprzem. Przed podaniem posypałem natką pietruszki.