Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tak upalne dni na pewno każdy z Was woli robić dania jednogarnkowe, proponuje pyszną zupkę z makaronem i delikatnym mięsem z kurczaka.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3620
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3783
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 352
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 644
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3620
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3783
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 352
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 644
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju, następnie przekładamy do garnka większego, dodajemy warzywa chińskie, zalewamy wodą i gotujemy.
2. Pod koniec gotowania wlewamy sos sojowy, doprawiamy papryką ostrą oraz solimy i wlewamy fix do potraw chińskich rozrobiony w ½ szklance zimnej wody
3. Do zupy dodajemy pokruszony makaron chińskich i gotujemy 5 minut
4. Zupa gotowa 5. Smacznego