Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tak upalne dni na pewno każdy z Was woli robić dania jednogarnkowe, proponuje pyszną zupkę z makaronem i delikatnym mięsem z kurczaka.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 44
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, solimy i prużymy na rozgrzanym oleju, następnie przekładamy do garnka większego, dodajemy warzywa chińskie, zalewamy wodą i gotujemy.
2. Pod koniec gotowania wlewamy sos sojowy, doprawiamy papryką ostrą oraz solimy i wlewamy fix do potraw chińskich rozrobiony w ½ szklance zimnej wody
3. Do zupy dodajemy pokruszony makaron chińskich i gotujemy 5 minut
4. Zupa gotowa 5. Smacznego