Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki przepis na zupę "Chłopski Garnek" z kiełbasą i ziemniakami.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 16
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 27
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 142
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10972
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 273
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 16
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 27
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 142
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 10972
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 273
Składniki
Do garnka wlewamy olej. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Boczek i kiełbasę drobno siekamy. Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Paprykę myjemy, usuwamy z niej gniazdo nasienne i drobno kroimy. Olej rozgrzewamy, wsypujemy warzywa oraz boczek i kiełbasę. Chwilę razem smażymy aż boczek się zrumieni.
Wlewamy bulion i gotujemy aż warzywa będą miękkie (ok. 15 minut). Wlewamy passatę i doprawiamy. Gotujemy jeszcze przez 3 minuty.