Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty i szybki przepis na zupę "Chłopski Garnek" z kiełbasą i ziemniakami.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 262
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4976
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4846
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 524
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 262
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4976
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4846
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44910
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 524
Składniki
Do garnka wlewamy olej. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Boczek i kiełbasę drobno siekamy. Ziemniaki obieramy, myjemy i kroimy w kostkę. Paprykę myjemy, usuwamy z niej gniazdo nasienne i drobno kroimy. Olej rozgrzewamy, wsypujemy warzywa oraz boczek i kiełbasę. Chwilę razem smażymy aż boczek się zrumieni.
Wlewamy bulion i gotujemy aż warzywa będą miękkie (ok. 15 minut). Wlewamy passatę i doprawiamy. Gotujemy jeszcze przez 3 minuty.