Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyjątkowo smaczna i delikatna z nutką przepysznego chrzanu w pełni chrzanowego sezonu!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 83
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 110
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15385
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 83
Dziś do pracy.
Odsłon: 107
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 110
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15385
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 296
Składniki
Ułatwiłam sobie zadanie i do różnych zup ugotowałam rosół na kaczce z warzywami korzeniowymi i zielem i liściem i lubczykiem. W 3 szklankach tegoż rosołu ugotowałam pokrojone w kostkę ziemniaki. Pod koniec dodałam pokrojoną i podsmażoną kiełbasę. Gdy ziemniaki były miękkie wyłączyłam ogień. Chrzan trzeba rozmieszać ze śmietaną, zahartować i wlać do zupy i doprawić roztartym majerankiem. Podawać z jajami. * śmietana może być słodka wtedy nie będzie kwaskowego posmaku. * wywar może być dowolny, ale powinna być nutka wędzonki. * można użyć chrzanu ze słoika ale jest on mniej wydajny.
Smacznego :)