Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa wyszła bardzo smaczna,polecam wypróbować:)
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4148
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4148
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Składniki
Umyte skrzydełka zalać wodą,dodać liście laurowe,ziele angielskie,przeciśnięty przez praskę czosnek i gotować 20min. Na patelni rozpuścić masło,dodać pokrjone wszystkie warzywa i usmażyć. Usmażone warzywa wrzucić do zupy ze skrzydełkami,dodać koncentrat pomidorowy,paprykę w proszku oraz na gotującą zupę wrzucić makaron. Gotować 10min. Doprawić do smaku,solą,pieprzem i maggi. Na końcu wrzucić posiekany koperek i trochę natki pietruszki. Można zabielić śmietaną,ja zrobiłam bez .
Smacznego życzę!