Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa wyszła bardzo smaczna,polecam wypróbować:)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1297
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18451
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1297
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8835
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18451
Składniki
Umyte skrzydełka zalać wodą,dodać liście laurowe,ziele angielskie,przeciśnięty przez praskę czosnek i gotować 20min. Na patelni rozpuścić masło,dodać pokrjone wszystkie warzywa i usmażyć. Usmażone warzywa wrzucić do zupy ze skrzydełkami,dodać koncentrat pomidorowy,paprykę w proszku oraz na gotującą zupę wrzucić makaron. Gotować 10min. Doprawić do smaku,solą,pieprzem i maggi. Na końcu wrzucić posiekany koperek i trochę natki pietruszki. Można zabielić śmietaną,ja zrobiłam bez .
Smacznego życzę!