Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa wyszła bardzo smaczna,polecam wypróbować:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326463
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16872
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5517
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326463
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12091
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16872
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5517
Składniki
Umyte skrzydełka zalać wodą,dodać liście laurowe,ziele angielskie,przeciśnięty przez praskę czosnek i gotować 20min. Na patelni rozpuścić masło,dodać pokrjone wszystkie warzywa i usmażyć. Usmażone warzywa wrzucić do zupy ze skrzydełkami,dodać koncentrat pomidorowy,paprykę w proszku oraz na gotującą zupę wrzucić makaron. Gotować 10min. Doprawić do smaku,solą,pieprzem i maggi. Na końcu wrzucić posiekany koperek i trochę natki pietruszki. Można zabielić śmietaną,ja zrobiłam bez .
Smacznego życzę!