Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa wyszła bardzo smaczna,polecam wypróbować:)
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 308
Królowa grilla :)
Odsłon: 92
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 74
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 92
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 308
Królowa grilla :)
Odsłon: 92
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 74
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 92
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 215
Składniki
Umyte skrzydełka zalać wodą,dodać liście laurowe,ziele angielskie,przeciśnięty przez praskę czosnek i gotować 20min. Na patelni rozpuścić masło,dodać pokrjone wszystkie warzywa i usmażyć. Usmażone warzywa wrzucić do zupy ze skrzydełkami,dodać koncentrat pomidorowy,paprykę w proszku oraz na gotującą zupę wrzucić makaron. Gotować 10min. Doprawić do smaku,solą,pieprzem i maggi. Na końcu wrzucić posiekany koperek i trochę natki pietruszki. Można zabielić śmietaną,ja zrobiłam bez .
Smacznego życzę!