Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Zupa czosnkowa z natką"
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Śliwki marynowane w occie są doskonałym dodatkiem do mięs czerwonych i paszte...
Odsłon: 179
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 146
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 792
Składniki
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic
Czosnek obierz, posiekaj lub przeciśnij przez praskę. Topiony serek pokrój na kawałki.
Bulion jarzynowy wlej do rondla, zagotuj. Dodaj serek i czosnek, gotuj na małym ogniu 15-20 minut. Przypraw do smaku solą i pieprzem. Zupę podawaj z grzankami, posyp grubo pokrojoną natką.
<strong>Czas przygotowania 30 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,80 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie