Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo delikatna w smaku, pyszna zupa, idealna na świąteczny obiad
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 97
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 115
Składniki
1. polędwiczkę umyć, pokroić w paski, podsmażyć na łyżce oleju, dodać posiekany czosnek i pokrojonego pora, dusić chwilę razem, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, gotować do miękkości, 2. gdy mięso będzie miękkie, dodać pokrojony ser oraz kilka łyżek śmietanki zahartowanej gorącą zupą, dodać majeranek, gotować na małym ogniu aż ser się rozpuści, doprawić do smaku sola i pieprzem, smacznego