Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo delikatna w smaku, pyszna zupa, idealna na świąteczny obiad
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 830
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1300
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 830
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1431
Składniki
1. polędwiczkę umyć, pokroić w paski, podsmażyć na łyżce oleju, dodać posiekany czosnek i pokrojonego pora, dusić chwilę razem, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, gotować do miękkości, 2. gdy mięso będzie miękkie, dodać pokrojony ser oraz kilka łyżek śmietanki zahartowanej gorącą zupą, dodać majeranek, gotować na małym ogniu aż ser się rozpuści, doprawić do smaku sola i pieprzem, smacznego