Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo delikatna w smaku, pyszna zupa, idealna na świąteczny obiad
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 42
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 321
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40446
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 42
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 321
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40446
Składniki
1. polędwiczkę umyć, pokroić w paski, podsmażyć na łyżce oleju, dodać posiekany czosnek i pokrojonego pora, dusić chwilę razem, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, gotować do miękkości, 2. gdy mięso będzie miękkie, dodać pokrojony ser oraz kilka łyżek śmietanki zahartowanej gorącą zupą, dodać majeranek, gotować na małym ogniu aż ser się rozpuści, doprawić do smaku sola i pieprzem, smacznego