Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo delikatna w smaku, pyszna zupa, idealna na świąteczny obiad
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1675
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 241
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 564
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1675
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 241
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 564
Składniki
1. polędwiczkę umyć, pokroić w paski, podsmażyć na łyżce oleju, dodać posiekany czosnek i pokrojonego pora, dusić chwilę razem, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, gotować do miękkości, 2. gdy mięso będzie miękkie, dodać pokrojony ser oraz kilka łyżek śmietanki zahartowanej gorącą zupą, dodać majeranek, gotować na małym ogniu aż ser się rozpuści, doprawić do smaku sola i pieprzem, smacznego