Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, gęsta i bardzo aromatyczna. Idealna na jesienny obiad.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3797
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41877
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 451
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 257
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 394
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3797
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41877
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 451
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 257
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 394
Składniki
Do garnka wlej 2 litry wody, zagotuj. Dynię pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj. Zeszklij ją na oliwie. Obraną marchew i pietruszkę pokrój w plastry, dodaj do cebuli. Dołóż dynię. Smaż ok. 5 minut. Przełóż do garnka. Dosyp przyprawę garam masala, 2 łyżeczki soli, łyżeczkę pieprzu i 3 szczypty chilli. Gotuj przez 20 minut. Zblenduj. Jak trzeba dopraw jeszcze do smaku. Przed podaniem posyp serem i posiekaną natką pietruszki.