Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, gęsta i bardzo aromatyczna. Idealna na jesienny obiad.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 114
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3706
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 157
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 114
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3706
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 157
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 874
Składniki
Do garnka wlej 2 litry wody, zagotuj. Dynię pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj. Zeszklij ją na oliwie. Obraną marchew i pietruszkę pokrój w plastry, dodaj do cebuli. Dołóż dynię. Smaż ok. 5 minut. Przełóż do garnka. Dosyp przyprawę garam masala, 2 łyżeczki soli, łyżeczkę pieprzu i 3 szczypty chilli. Gotuj przez 20 minut. Zblenduj. Jak trzeba dopraw jeszcze do smaku. Przed podaniem posyp serem i posiekaną natką pietruszki.