Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, gęsta i bardzo aromatyczna. Idealna na jesienny obiad.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19286
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13053
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19286
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13053
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1705
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232153
Składniki
Do garnka wlej 2 litry wody, zagotuj. Dynię pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj. Zeszklij ją na oliwie. Obraną marchew i pietruszkę pokrój w plastry, dodaj do cebuli. Dołóż dynię. Smaż ok. 5 minut. Przełóż do garnka. Dosyp przyprawę garam masala, 2 łyżeczki soli, łyżeczkę pieprzu i 3 szczypty chilli. Gotuj przez 20 minut. Zblenduj. Jak trzeba dopraw jeszcze do smaku. Przed podaniem posyp serem i posiekaną natką pietruszki.