Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe polaczenie smakow, dla kazdego kto ludzi cos innego niz nasze tradycyjne polskie zupy
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2922
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 249
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2922
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 249
Składniki
Na oleju podsmazam cebule z czosnkiem. Dodaje pokrojona w kostke dynie i wszystko razem dusze. Po ok 10 min. jak dynia jest juz lekko miekka dodaje wody. Dodalam sol, pieprz, troche maggi i lyzke sosu chilli. Tymianku sypnelam ok 2 lyzeczki. Po ok kolejnych 15 min. zupe blenduje i podaje z bagietka albo grzankami. Jak ktos lubi mozna dodac rowniez imbir. Smacznego