Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z nietolerancją laktozy mogą zjeść ze smakiem.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2340
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18102
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2064
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2340
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18102
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2064
Składniki
Przerośniętą fasolkę szparagowa można wyłuskać na zielone fasolki.
Do zupy została użyta fasolka wstęgowa, fasolka szparagowa łuskana i ziemniaki. Warzywa daje się do wywaru z posiekaną marchewką i serkiem topionym. Całość gotuje się do miękkości warzyw- około 25 minut, serek się rozpuści i świetnie zbalansuje zupę. Pod koniec zupę jeszcze doprawia się solą i pieprzem, ewentualnie pesto. Posypuje się natką po wyłączeniu ognia.
Smacznego :)