Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z nietolerancją laktozy mogą zjeść ze smakiem.
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 168
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1727
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 333
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 168
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1727
Kasza manna na mleku, to smakowite danie. Tylko od nas zależy jak je wzbogaci...
Odsłon: 333
Składniki
Przerośniętą fasolkę szparagowa można wyłuskać na zielone fasolki.
Do zupy została użyta fasolka wstęgowa, fasolka szparagowa łuskana i ziemniaki. Warzywa daje się do wywaru z posiekaną marchewką i serkiem topionym. Całość gotuje się do miękkości warzyw- około 25 minut, serek się rozpuści i świetnie zbalansuje zupę. Pod koniec zupę jeszcze doprawia się solą i pieprzem, ewentualnie pesto. Posypuje się natką po wyłączeniu ognia.
Smacznego :)