Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z nietolerancją laktozy mogą zjeść ze smakiem.
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 86
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1199
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 454
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15484
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 86
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1199
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 454
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15484
Składniki
Przerośniętą fasolkę szparagowa można wyłuskać na zielone fasolki.
Do zupy została użyta fasolka wstęgowa, fasolka szparagowa łuskana i ziemniaki. Warzywa daje się do wywaru z posiekaną marchewką i serkiem topionym. Całość gotuje się do miękkości warzyw- około 25 minut, serek się rozpuści i świetnie zbalansuje zupę. Pod koniec zupę jeszcze doprawia się solą i pieprzem, ewentualnie pesto. Posypuje się natką po wyłączeniu ognia.
Smacznego :)