Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z nietolerancją laktozy mogą zjeść ze smakiem.
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 462
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 462
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 181
Składniki
Przerośniętą fasolkę szparagowa można wyłuskać na zielone fasolki.
Do zupy została użyta fasolka wstęgowa, fasolka szparagowa łuskana i ziemniaki. Warzywa daje się do wywaru z posiekaną marchewką i serkiem topionym. Całość gotuje się do miękkości warzyw- około 25 minut, serek się rozpuści i świetnie zbalansuje zupę. Pod koniec zupę jeszcze doprawia się solą i pieprzem, ewentualnie pesto. Posypuje się natką po wyłączeniu ognia.
Smacznego :)