Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zabielenie zupy serkiem topionym świetnie podkreśla smak fasolki a i osoby z nietolerancją laktozy mogą zjeść ze smakiem.
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3501
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 400
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 278
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2821
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3501
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 400
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 278
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2821
Składniki
Przerośniętą fasolkę szparagowa można wyłuskać na zielone fasolki.
Do zupy została użyta fasolka wstęgowa, fasolka szparagowa łuskana i ziemniaki. Warzywa daje się do wywaru z posiekaną marchewką i serkiem topionym. Całość gotuje się do miękkości warzyw- około 25 minut, serek się rozpuści i świetnie zbalansuje zupę. Pod koniec zupę jeszcze doprawia się solą i pieprzem, ewentualnie pesto. Posypuje się natką po wyłączeniu ognia.
Smacznego :)