Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo dietetyczna,z dodatkiem warzyw i małej ilości makaronu,bez tłuszczu. Polecam:)
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14738
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 103
Pierogi po zbójnicku z pewnością zadowolą każdego głodomora. Mięciutkie ciast...
Odsłon: 14738
Nie ma nic lepszego niż tort czekoladowy! Ciasto łatwo się kroi, jest wilgotn...
Odsłon: 103
Składniki
Fasolę opłukać i namoczyć w zimnej wodzie na noc. Na drugi dzień gotować fasolkę w wodzie w której się moczyła. Gdy będzie na wpół miękka dodać wszystkie warzywa pokrojone w kostkę. Gotować do miękkości warzyw i fasolki.Pod koniec gotowania wlać sok pomidorowy,doprawić do smaku,pieprzem,solą i czym tam jeszcze lubimy. Zagotować i gotowe. Smacznego życzę!