Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupka fit, zagęszczona zmiksowanymi warzywami, pyszna
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8437
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 518
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8437
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 518
Składniki
1. fasolę umyć, namoczyć na noc w zimnej wodzie, 2. namoczoną fasolę gotować w wodzie, w której się moczyła, jak ziarna zmiekna dodać pokrojone w kostkę ziemniaki (jeden ziemniak wrzucić w całości), marchew, pietruszkę, cebule i pora, selera wrzucić w całosci, dodać wody lub bulionu, posolic, gotować do miękkości, 3. jak warzywa będą miękkie wyjąc całego ziemnika i selera, zmiksować i wlać do zupy, dodać zioła i natkę, zagotować, doprawić finalnie, smacznego