Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpyszniejsza zupa z pieczoną kiełbasą
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5021
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5758
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18943
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7311
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30944
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 5021
Briam – grecka zapiekanka – to wspaniałe danie kuchni śródziemnomorskiej, któ...
Odsłon: 5758
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18943
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7311
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30944
Składniki
Fasolę namaczamy dzień wcześniej. Gotujemy w osolonej wodzie z namaczania przez 30 minut dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego. Kroimy kiełbasę i smażymy na suchej patelni, po usmażeniu dodajemy pokrojoną cebulę. Do fasoli dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, marchew i pietruszkę, gotujemy 10 minut, dolewamy rosołu i dokładamy kiełbasę z cebulą z patelni. Przykrywamy i gotujemy do miękkości ziemniaków. Doprawiamy pieprzem i majerankiem. Smacznego :)