Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpyszniejsza zupa z pieczoną kiełbasą
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2879
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1144
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13605
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2794
Błyskawiczny obiad z koprem włoskim w aromatycznym sosie serowym.
Odsłon: 2879
Puree z kalafiora to pyszna alternatywa dla klasycznego, ziemniaczanego. Cech...
Odsłon: 1144
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 13605
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2794
Składniki
Fasolę namaczamy dzień wcześniej. Gotujemy w osolonej wodzie z namaczania przez 30 minut dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego. Kroimy kiełbasę i smażymy na suchej patelni, po usmażeniu dodajemy pokrojoną cebulę. Do fasoli dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, marchew i pietruszkę, gotujemy 10 minut, dolewamy rosołu i dokładamy kiełbasę z cebulą z patelni. Przykrywamy i gotujemy do miękkości ziemniaków. Doprawiamy pieprzem i majerankiem. Smacznego :)