Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpyszniejsza zupa z pieczoną kiełbasą
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3809
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 349
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11137
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3809
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
Fasolę namaczamy dzień wcześniej. Gotujemy w osolonej wodzie z namaczania przez 30 minut dodatkiem liścia laurowego i ziela angielskiego. Kroimy kiełbasę i smażymy na suchej patelni, po usmażeniu dodajemy pokrojoną cebulę. Do fasoli dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, marchew i pietruszkę, gotujemy 10 minut, dolewamy rosołu i dokładamy kiełbasę z cebulą z patelni. Przykrywamy i gotujemy do miękkości ziemniaków. Doprawiamy pieprzem i majerankiem. Smacznego :)