Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienno zimowa zupa, rozgrzewająca, syta. Prosta w przygotowaniu, ale bardzo smaczna.
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6931
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8603
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 244
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1263
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6931
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8603
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 244
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1263
Składniki
Fasole opłukać i zalać wodą na około 12 godzin. Po namoczeniu zmienić wodę i gotować około 1 godziny w osolonej wodzie do uzyskania miękkości. W czasie gotowania fasoli, cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Kiełbasę pokroić w kostkę, dodać do cebuli i podsmażyć. Kiedy fasola będzie miękka, cebulę i kiełbasę przełożyć do garnka z fasolą. Dodać pokrojonego drobno pomidora oraz zioła i przyprawy. Całość wymieszać i gotować chwilę na małym ogniu.