Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienno zimowa zupa, rozgrzewająca, syta. Prosta w przygotowaniu, ale bardzo smaczna.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8275
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1199
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10025
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4588
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 627
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8275
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1199
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10025
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4588
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 627
Składniki
Fasole opłukać i zalać wodą na około 12 godzin. Po namoczeniu zmienić wodę i gotować około 1 godziny w osolonej wodzie do uzyskania miękkości. W czasie gotowania fasoli, cebulę posiekać i zeszklić na oleju. Kiełbasę pokroić w kostkę, dodać do cebuli i podsmażyć. Kiedy fasola będzie miękka, cebulę i kiełbasę przełożyć do garnka z fasolą. Dodać pokrojonego drobno pomidora oraz zioła i przyprawy. Całość wymieszać i gotować chwilę na małym ogniu.