Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18012
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5349
Przepisy siostry Anastazji od lat cieszą się sporym zainteresowaniem. Nic dzi...
Odsłon: 1314
Przepyszny deser możesz przygotować z połączenia białk jaj i pistacji. Pistac...
Odsłon: 263
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 18012
A dziś na śniadanie pyszny omlet.
Odsłon: 5349
Przepisy siostry Anastazji od lat cieszą się sporym zainteresowaniem. Nic dzi...
Odsłon: 1314
Przepyszny deser możesz przygotować z połączenia białk jaj i pistacji. Pistac...
Odsłon: 263
Składniki
kości dobrze opłukać i wstawić do gotowania
zebrac "szumowiny" z wody i dodać fasole
gdy fasola będzie miękka wyciągamy kości i dodajemy pokrojoną w kostke kiełbaske i boczek
kości obieramy i dodajemy mięsko do zupy
dodajemy wszystkie przyprawy
dodajemy przecier pomidorowy
na końcu dokładamy do zupy troszke śmietany
Go tujemy na koniec jeszcze z 5 minutek:))
SMACZNEGO!!!
Nie podaje dokłądnych proporcji gdyż wiem, że niektórzy z Państwa wolą w zupie wiecej mięska , niektórzy mniej. Czasem robi sie taką fasolową na gęsto i wychodzi fasolka po bretońsku.