Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 25
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 18
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 54
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 88
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 25
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 61
Składniki
kości dobrze opłukać i wstawić do gotowania
zebrac "szumowiny" z wody i dodać fasole
gdy fasola będzie miękka wyciągamy kości i dodajemy pokrojoną w kostke kiełbaske i boczek
kości obieramy i dodajemy mięsko do zupy
dodajemy wszystkie przyprawy
dodajemy przecier pomidorowy
na końcu dokładamy do zupy troszke śmietany
Go tujemy na koniec jeszcze z 5 minutek:))
SMACZNEGO!!!
Nie podaje dokłądnych proporcji gdyż wiem, że niektórzy z Państwa wolą w zupie wiecej mięska , niektórzy mniej. Czasem robi sie taką fasolową na gęsto i wychodzi fasolka po bretońsku.