Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3599
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 842
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34179
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 539
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3599
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 842
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34179
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 539
Składniki
kości dobrze opłukać i wstawić do gotowania
zebrac "szumowiny" z wody i dodać fasole
gdy fasola będzie miękka wyciągamy kości i dodajemy pokrojoną w kostke kiełbaske i boczek
kości obieramy i dodajemy mięsko do zupy
dodajemy wszystkie przyprawy
dodajemy przecier pomidorowy
na końcu dokładamy do zupy troszke śmietany
Go tujemy na koniec jeszcze z 5 minutek:))
SMACZNEGO!!!
Nie podaje dokłądnych proporcji gdyż wiem, że niektórzy z Państwa wolą w zupie wiecej mięska , niektórzy mniej. Czasem robi sie taką fasolową na gęsto i wychodzi fasolka po bretońsku.