Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa fasolowa z muszelkami"
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3408
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 833
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 11
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3408
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 96
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 833
Składniki
4 porcje • : 20 min • gotowanie: 20 min • 358 kcal/porcja • 5 zł/porcja
Rozgrzej oliwę na patelni. Podsmaż cebulę i bekon przez 2-3 minuty. Dodaj seler, marchewkę i czosnek, smaż kolejne 2-3 minuty.
Do garnka z bulionem dodaj warzywa i pomidory, zagotuj. Dopraw do smaku.Dodaj makaron, gotuj 6-8 minut.
Dodaj fasolę i cukinię. Gotuj 3-4 minuty. Posyp listkami bazylii. Podawaj z bagietką, opieczoną i posmarowaną masłem.Źródło: Olivia