Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 257
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 84
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 683
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 311
Przepyszny sernik z warstwą kakaową. To tradycyjny przepis na Izaurę. Takie c...
Odsłon: 257
Rolada nadziewana suszonymi figami, daktylami i morelami. Możemy ją potraktow...
Odsłon: 84
Ciasto idealne na święta i karnawał. Zawiera w sobie najsmaczniejsze tradycyj...
Odsłon: 683
Przepis ten pokazuje makowiec troszeczkę inaczej, ponieważ mak nie jest w tra...
Odsłon: 311
Składniki
Fasolę przebrać, opłukać, zalać zimnym wywarem, zagotować i pozostawić na 2 godziny; potem ugotować. Cebulę i paprykę oczyścić, opłukać i pokrajać w kostkę i podsmażyć, dodać do fasoli pod koniec gotowania razem z opłukanym ryżem i ugotować do miękkości. Następnie połączyć ze śmietaną, chwilę pogotować, doprawić do smaku.