Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2557
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 679
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1504
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13929
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2557
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 679
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1504
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13929
Składniki
Fasolę przebrać, opłukać, zalać zimnym wywarem, zagotować i pozostawić na 2 godziny; potem ugotować. Cebulę i paprykę oczyścić, opłukać i pokrajać w kostkę i podsmażyć, dodać do fasoli pod koniec gotowania razem z opłukanym ryżem i ugotować do miękkości. Następnie połączyć ze śmietaną, chwilę pogotować, doprawić do smaku.