Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany fasolki po bretońsku wyszła ta przepyszna zupka,którą bardzo polecam:)
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336695
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4067
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423198
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2626
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336695
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4067
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423198
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2626
Składniki
Umytą fasolkę namoczyć na noc.Na drugi dzień gotować w wodzie w której się moczyła na pół miękko. Jarzyny pokroić , dodać do zupy.Dodać ziele i liście laurowe. Por i cebulę pokroić i usmażyć na złoty kolor -dodać do zupy. Wrzucić pokrojoną w talarki i podsmażoną kiełbasę..Wszystko gotować do miękkości warzyw i fasolki. Pod koniec dodać pokrojone ziemniaki w kostkę ,koncentrat pomidorowy ,doprawić do smaku majerankiem,pieprzem ,solą . Gotować około 10min. Smacznego życzę!