Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany fasolki po bretońsku wyszła ta przepyszna zupka,którą bardzo polecam:)
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2117
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 460
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 134
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 557
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 84
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 2117
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 460
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 134
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 557
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 84
Składniki
Umytą fasolkę namoczyć na noc.Na drugi dzień gotować w wodzie w której się moczyła na pół miękko. Jarzyny pokroić , dodać do zupy.Dodać ziele i liście laurowe. Por i cebulę pokroić i usmażyć na złoty kolor -dodać do zupy. Wrzucić pokrojoną w talarki i podsmażoną kiełbasę..Wszystko gotować do miękkości warzyw i fasolki. Pod koniec dodać pokrojone ziemniaki w kostkę ,koncentrat pomidorowy ,doprawić do smaku majerankiem,pieprzem ,solą . Gotować około 10min. Smacznego życzę!