Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 861 Ocena: 18234
Dodano: 01.02.2017
Odsłon: 2352
> 6 os. | > 60 min | łatwe | przystępne |
Umytą fasolkę namoczyć na noc.Na drugi dzień gotować w wodzie w której się moczyła na pół miękko.
Jarzyny pokroić , dodać do zupy.Dodać ziele i liście laurowe.
Por i cebulę pokroić i usmażyć na złoty kolor -dodać do zupy.
Wrzucić pokrojoną w talarki i podsmażoną kiełbasę..Wszystko gotować do miękkości warzyw i fasolki.
Pod koniec dodać pokrojone ziemniaki w kostkę ,koncentrat pomidorowy ,doprawić do smaku majerankiem,pieprzem ,solą .
Gotować około 10min.
Smacznego życzę!
Na skróty
Komentarze do przepisu (6)

Bellapi 02 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
kocham fasolę :) ziupka pychaaaaa :) Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

bellamozzarella 02 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
swojska,bardzo smakowita zupka ;-) aż tu pachnie ;-))) mniammm.... Odpowiedzi: 1 ▼2 Kto głosował? | Odpowiedz

GREGORHSPEED 02 lutego 2017Zgłoś do usunięcia
Kocham takie zupy <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz