Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla odmiany fasolki po bretońsku wyszła ta przepyszna zupka,którą bardzo polecam:)
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3359
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 87
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 825
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 84
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3359
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 87
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 825
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 84
Składniki
Umytą fasolkę namoczyć na noc.Na drugi dzień gotować w wodzie w której się moczyła na pół miękko. Jarzyny pokroić , dodać do zupy.Dodać ziele i liście laurowe. Por i cebulę pokroić i usmażyć na złoty kolor -dodać do zupy. Wrzucić pokrojoną w talarki i podsmażoną kiełbasę..Wszystko gotować do miękkości warzyw i fasolki. Pod koniec dodać pokrojone ziemniaki w kostkę ,koncentrat pomidorowy ,doprawić do smaku majerankiem,pieprzem ,solą . Gotować około 10min. Smacznego życzę!