Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa gołąbkowa.

Zupa gołąbkowa.

Autor:

Przepisów i artykułów: 1422 Ocena: 18414

Dodano:

Odsłon: 206

Zupa gołąbkowa to nic innego jak 2 gołąbki na talerzu obficie polane wywarem pomidorowym z gotowania gołąbków. Zupa jest bardzo smaczna, podajemy na gorąco z domowym chlebkiem.

Składniki

  • gołąbki 2 szt.
  • wywar pomidorowy z gotowania gołąbków 2-3 chochle
  • domowe pieczywo 2 kromki
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Nakładamy ciepłe gołąbki na talerz, polewamy obficie wywarem pomidorowym. Łyżką kroimy gołąbki na kawałki i zajadamy ze świeżym chlebkiem.

    Smacznego !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń