Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa gołąbkowa to nic innego jak 2 gołąbki na talerzu obficie polane wywarem pomidorowym z gotowania gołąbków. Zupa jest bardzo smaczna, podajemy na gorąco z domowym chlebkiem.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4148
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4148
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Składniki
Nakładamy ciepłe gołąbki na talerz, polewamy obficie wywarem pomidorowym. Łyżką kroimy gołąbki na kawałki i zajadamy ze świeżym chlebkiem. Smacznego !!!