Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oj tak! Zobaczyliśmy kaszankę w ladzie i od razu zapragnęliśmy. Tym bardziej, że pierwszy raz spotkaliśmy się w wersji z bazylią i papryką. Na jej bazie powstała zupa, smaczna , syta i mega aromatyczna.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2075
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5521
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5538
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3739
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2075
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5521
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5538
Składniki
Kaszankę obieramy z osłonki, kroimy na plasterki i smażymy na rozgrzanym oleju razem z posiekaną cebulą. Następnie dodajemy sos, mieszamy i zalewamy gorącym bulionem. Dodajemy przyprawy. Do zupy wrzucamy poszatkowaną kapustę, kaszę i gotujemy do miękkości tych składników. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym koperkiem.