Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 20-06-2024
Przepyszna zupa o smaku gołąbków.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67385
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1830
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67385
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1830
Składniki
Do bulionu dodaje się ryż, i poszatkowaną kapustę. Mięso mielone miesza się z jajem i przyprawami. Po 15 minutach gotowania się zupy, kładzie się uformowane klopsiki do gotującej lekko zupy. Jeszcze łycha koncentratu pomidorowego. Po w sumie 30 minutach gotowania zupę się jeszcze doprawia, a po wyłączeniu ognia dodaje się posiekany koperek. Smacznego :)