Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 20-06-2024
Przepyszna zupa o smaku gołąbków.
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666375
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 156
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 722
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5832
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1005
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 275
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666375
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 156
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 722
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5832
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 1005
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 275
Składniki
Do bulionu dodaje się ryż, i poszatkowaną kapustę. Mięso mielone miesza się z jajem i przyprawami. Po 15 minutach gotowania się zupy, kładzie się uformowane klopsiki do gotującej lekko zupy. Jeszcze łycha koncentratu pomidorowego. Po w sumie 30 minutach gotowania zupę się jeszcze doprawia, a po wyłączeniu ognia dodaje się posiekany koperek. Smacznego :)