Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 20-06-2024
Przepyszna zupa o smaku gołąbków.
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 121
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 159
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 43
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 67
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 30
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 121
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 159
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 43
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 67
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 30
Składniki
Do bulionu dodaje się ryż, i poszatkowaną kapustę. Mięso mielone miesza się z jajem i przyprawami. Po 15 minutach gotowania się zupy, kładzie się uformowane klopsiki do gotującej lekko zupy. Jeszcze łycha koncentratu pomidorowego. Po w sumie 30 minutach gotowania zupę się jeszcze doprawia, a po wyłączeniu ognia dodaje się posiekany koperek. Smacznego :)