Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 20-06-2024
Przepyszna zupa o smaku gołąbków.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8053
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 372
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8053
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 372
Składniki
Do bulionu dodaje się ryż, i poszatkowaną kapustę. Mięso mielone miesza się z jajem i przyprawami. Po 15 minutach gotowania się zupy, kładzie się uformowane klopsiki do gotującej lekko zupy. Jeszcze łycha koncentratu pomidorowego. Po w sumie 30 minutach gotowania zupę się jeszcze doprawia, a po wyłączeniu ognia dodaje się posiekany koperek. Smacznego :)