Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca zupa grochowa z dodatkiem warzyw oraz podsmażonej kiełbasy podana z makaronem.
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3155
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 551
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2300
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3155
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 551
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2300
Składniki
Groch wypłukaj, zalej zimną wodą i odstaw najlepiej na noc. Następnie dodaj pokrojone warzywa ,ziele angielskie , liście laurowe pieprz ziarnisty i gotuj na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając żeby się nie przypaliła, dopraw solą i pieprzem. Kiełbasę i cebulę pokrój w pół plasterki usmaż na rumiano. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Na talerzu ułóż makaron, wlej zupę na wierzch położ kiełbasę i posyp natką pietruszki.