Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i sycąca zupa grochowa z dodatkiem warzyw oraz podsmażonej kiełbasy podana z makaronem.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13041
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2416
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3572
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4412
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13041
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2416
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3572
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4412
Składniki
Groch wypłukaj, zalej zimną wodą i odstaw najlepiej na noc. Następnie dodaj pokrojone warzywa ,ziele angielskie , liście laurowe pieprz ziarnisty i gotuj na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając żeby się nie przypaliła, dopraw solą i pieprzem. Kiełbasę i cebulę pokrój w pół plasterki usmaż na rumiano. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Na talerzu ułóż makaron, wlej zupę na wierzch położ kiełbasę i posyp natką pietruszki.