Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na zupę.
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 13811
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną tortillę z mięsem mielony, a do t...
Odsłon: 131
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 99
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 2220
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 514
Jest to wspaniały, wysoki przekładaniec idealny na każdą okazję. Łatwy do zro...
Odsłon: 13811
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną tortillę z mięsem mielony, a do t...
Odsłon: 131
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 99
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 2220
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 514
Składniki
Do gotującego się wywaru dodać opłukany i namoczony groch. Gotować go na małym ogniu ok. godziny. W tym samym czasie przesmażamy na maśle cebulę, zgnieciony czosnek, pokrojony w kostkę boczek i pokrojone boczniaki. Wszystkie te składniki oraz pieprz i majeranek dodajemy do zmiksowanego lub przetartego grochu i gotujemy jeszcze ok. 20 min.