Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 91
Szybki i smaczny obiad
Odsłon: 321
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 69
Przepis na delikatne i soczyste medaliony cielęce podane z aromatycznym sosem...
Odsłon: 91
Szybki i smaczny obiad
Odsłon: 321
Sezon kurkowy dobiega końca , propozycja prostego dania , które przygotuje ka...
Odsłon: 69
Składniki
Do gotującego się wywaru dodać opłukany i namoczony groch. Gotować go na małym ogniu ok. godziny. W tym samym czasie przesmażamy na maśle cebulę, zgnieciony czosnek, pokrojony w kostkę boczek i pokrojone boczniaki. Wszystkie te składniki oraz pieprz i majeranek dodajemy do zmiksowanego lub przetartego grochu i gotujemy jeszcze ok. 20 min.