Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa groszkowa z wędzoną makrelą"
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1353
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1353
Składniki
Boczek pokrój w cienkie plastry i podsmaż. Po chwili zdejmij go z patelni i zeszklij drobno posiekaną cebulę. Dodaj groszek i smaż ok. 2 minuty.
Wlej bulion i wrzuć połowę natki pietruszki. Po 10 minutach całość zmiksuj. Dodaj śmietanę oraz podsmażony boczek i ponownie zagotuj. Dopraw krem solą i pieprzem.
Podawaj z kawałkami wędzonej ryby i resztą posiekanej natki.Źródło: Kurier TV