Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa groszkowa z wędzoną makrelą"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13967
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15728
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6380
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13967
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1609
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15728
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6380
Składniki
Boczek pokrój w cienkie plastry i podsmaż. Po chwili zdejmij go z patelni i zeszklij drobno posiekaną cebulę. Dodaj groszek i smaż ok. 2 minuty.
Wlej bulion i wrzuć połowę natki pietruszki. Po 10 minutach całość zmiksuj. Dodaj śmietanę oraz podsmażony boczek i ponownie zagotuj. Dopraw krem solą i pieprzem.
Podawaj z kawałkami wędzonej ryby i resztą posiekanej natki.Źródło: Kurier TV