Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby trwa w najlepsze, więc można zrobić zupkę grzybową. :)
garnek
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 44
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1315
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 253
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 44
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 40
Składniki
1. Ugotować bulion używając wszystkich warzyw oraz przypraw. Gotowałam ok 2-3 godzin. 2. Namoczyć grzyby wodą z bulionu. Moczyłam ok godziny. 3. Pokroić warzywa i wrzucić do bulionu wraz z grzybami. 4. Odlać dwie chochle wody i rozpuścić w niej śmietanę. Dodać do zupy. 5. Po dodaniu wszystkiego do garnka doprowadzić do zagotowania. Zupę jeść samą lub podawać z makaronem czy grzankami. Smacznego! :)