Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące grzanki zanurzone w aksamitnej zupie grzybowej – czy może być coś bardziej pociągającego? Ten prosty, a jednocześnie niezwykle smaczny przepis to idealna propozycja na obiad dla całej rodziny. Zapach suszonych grzybów roztaczający się po kuchni sprawi, że z niecierpliwością będziecie oczekiwać obiadu.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13085
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19360
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13085
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1740
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232204
Składniki
Grzyby oczyścić szczoteczką i pokroić na kawałki. Przełożyć do garnka i przesmażyć na maśle. Następnie zalać ciepłym wywarem. Wszystko razem zagotować pod przykryciem.
Zabielić śmietaną zahartowaną odrobiną gorącej zupy. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Na talerzu udekorować natką pietruszki. Podawać z grzankami.