Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące grzanki zanurzone w aksamitnej zupie grzybowej – czy może być coś bardziej pociągającego? Ten prosty, a jednocześnie niezwykle smaczny przepis to idealna propozycja na obiad dla całej rodziny. Zapach suszonych grzybów roztaczający się po kuchni sprawi, że z niecierpliwością będziecie oczekiwać obiadu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 279
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2290
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4377
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 279
Składniki
Grzyby oczyścić szczoteczką i pokroić na kawałki. Przełożyć do garnka i przesmażyć na maśle. Następnie zalać ciepłym wywarem. Wszystko razem zagotować pod przykryciem.
Zabielić śmietaną zahartowaną odrobiną gorącej zupy. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Na talerzu udekorować natką pietruszki. Podawać z grzankami.