Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i aromatyczna zupa z maślaków z dodatkiem warzyw i ziemniaków z własnoręcznie zebranych maślaków smakuje najlepiej.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 15792
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8794
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 657
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8305
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 15792
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8794
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 657
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8305
Składniki
Maślaki obierz , opłucz i pokrój w kostkę.Cebule obierz pokrój w pół plasterki. Marchew , pietruszkę i selera obierz ,opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz pokrój w kostkę.
W garnku rozgrzej masło dodaj cebulę chwilę podsmaż dodaj maślaki, oraz warzywa starte na tarce, podsmaż około 20 minut , podlej wodą dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną natkę pietruszki, selera, pora i lubczyku dopraw solą i pieprzem gotuj około 20 minut. Na koniec dodaj śmietanę. Wierzch możesz posypać natką pietruszki.