Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i aromatyczna zupa z maślaków z dodatkiem warzyw i ziemniaków z własnoręcznie zebranych maślaków smakuje najlepiej.
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2614
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20110
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 707
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7137
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2614
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20110
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 561
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 707
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7137
Składniki
Maślaki obierz , opłucz i pokrój w kostkę.Cebule obierz pokrój w pół plasterki. Marchew , pietruszkę i selera obierz ,opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz pokrój w kostkę.
W garnku rozgrzej masło dodaj cebulę chwilę podsmaż dodaj maślaki, oraz warzywa starte na tarce, podsmaż około 20 minut , podlej wodą dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną natkę pietruszki, selera, pora i lubczyku dopraw solą i pieprzem gotuj około 20 minut. Na koniec dodaj śmietanę. Wierzch możesz posypać natką pietruszki.