Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i aromatyczna zupa z maślaków z dodatkiem warzyw i ziemniaków z własnoręcznie zebranych maślaków smakuje najlepiej.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2549
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 228
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2549
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 228
Składniki
Maślaki obierz , opłucz i pokrój w kostkę.Cebule obierz pokrój w pół plasterki. Marchew , pietruszkę i selera obierz ,opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz pokrój w kostkę.
W garnku rozgrzej masło dodaj cebulę chwilę podsmaż dodaj maślaki, oraz warzywa starte na tarce, podsmaż około 20 minut , podlej wodą dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną natkę pietruszki, selera, pora i lubczyku dopraw solą i pieprzem gotuj około 20 minut. Na koniec dodaj śmietanę. Wierzch możesz posypać natką pietruszki.