Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, sycąca i aromatyczna zupa z maślaków z dodatkiem warzyw i ziemniaków z własnoręcznie zebranych maślaków smakuje najlepiej.
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2989
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 215
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 699
Przepis dnia
Każdy, kto chociaż raz spróbuje tego ciasta, z pewnością będzie chciał do nie...
Odsłon: 2989
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 215
Składniki
Maślaki obierz , opłucz i pokrój w kostkę.Cebule obierz pokrój w pół plasterki. Marchew , pietruszkę i selera obierz ,opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obierz pokrój w kostkę.
W garnku rozgrzej masło dodaj cebulę chwilę podsmaż dodaj maślaki, oraz warzywa starte na tarce, podsmaż około 20 minut , podlej wodą dodaj pokrojone w kostkę ziemniaki oraz pokrojoną natkę pietruszki, selera, pora i lubczyku dopraw solą i pieprzem gotuj około 20 minut. Na koniec dodaj śmietanę. Wierzch możesz posypać natką pietruszki.