Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna, aromatyczna zupa grzybowa z ziemniakami. Idealna na chłodniejsze dni, pełna leśnych aromatów, przygotowana ze świeżych grzybów. Poznaj przepis na rozgrzewającą zupę, która zachwyci każdego
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4457
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1062
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3124
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38787
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4457
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1062
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 470
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3124
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38787
Składniki
Rozgrzewamy olej i masło w garnku, dodajemy pokrojoną pietruszkę, marchewkę, ziemniaki i zgnieciony czosnek. Doprawiamy solą, pieprzem i podsmażamy.
Wlewamy bulion, gotujemy na średnim ogniu. W tym czasie szklimy cebulę na patelni. Po chwili dodajemy pokrojone grzyby.
Podsmażone grzyby dodajemy do zupy. Gotujemy całość 30 minut.
Pod koniec wlewamy śmietankę i wsypujemy posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy według smaku. Pyszna zupa grzybowa jest już gotowa. Smacznego