Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna zupa na obiad.
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2404
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 80
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 463
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 928
A oto mój prosty , niezawodny przepis na smaczne udka, które piekę w piekarni...
Odsłon: 2404
Dzisiaj sernik na zimno na spodzie biszkoptowym z borówką amerykańską i galar...
Odsłon: 80
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 463
Minestrone to rodzaj zupy pomidorowej rodem z Włoch. W różnych regionach możn...
Odsłon: 86
Przepis dnia
Blaty ciasta miodowego przekładane gotowaną masą z twarogu i pastą pistacjową...
Odsłon: 928
Składniki
Wykonanie: Grzyby wcześniej namoczyć, najlepiej przez noc, po czym ugotować do miękkości z dodatkiem pokrojonej cebuli. Śliwki również namoczyć aby spęczniały. Ugotowane grzyby wyjąć z wywaru i pokroić. Następnie do wywaru z grzybów wrzucić namoczone śliwki i ugotować do miękkości. Włoszczyznę oczyścić, pokroić, wrzucić do garnka zalać 5 szklankami wody , doprawić solą i pieprzem do smaku i ugotować wywar. Po czym przecedzić i wlać do wywaru grzybowego ze śliwkami. Zagotować, dodać pokrojone grzyby, doprawić do smaku i podawać.