Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W wersji pikantnej można dodać ostrej mielonej papryki.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10293
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 747
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10293
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 747
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w kostkę i zeszklić na oleju. Dodać pokrojone w kostkę mięso, sól, pieprz, przeciśnięty przez praskę czosnek oraz przyprawę do wieprzowiny. Smażyć około 10 minut. Zalać bulionem. Dodać liście laurowe,ziele angielskie i dusić pod przykryciem do miękkości.
Gdy mięso będzie miękkie dodać pokrojoną w kostkę paprykę oraz ziemniaki. Dodać przecier pomidorowy,słodką papryką, doprawić do smaku. Gotować do czasu aż ziemniaki będą miękkie.