Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, syta zupa, którą pewnie zadowolą się panowie :) Ale oczywiście polecam ją każdemu ;)
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 139
Chili con carne to danie, które pierwszy raz zostało odnotowane w 1857 roku!...
Odsłon: 139
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucić mięso pokrojone w paski, przyprawić i dusić do miękkości. Następnie dodać marchewkę pokrojona w paski, gotować przez ok. 10 min.
Potem dodać pokrojone pieczarki i ogórka konserwowego, gotować kolejne kilka minut. Pod koniec przełożyć ugotowany i odcedzony makaron.
Całość podprawić zasmażką. Zagotować i w razie potrzeby doprawić do smaku. Zupę podawać bardzo ciepłą z pieczywem lub bez... Smacznego!