Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z Jaśminowej Kuchni. Zupa wyszła bardzo smaczna.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1527
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1282
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1367
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1166
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1527
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1282
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1367
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1166
Składniki
Mięso kroimy w słupki, podobnie papryki. Pieczarki w plasterki. Cebulę i czosnek siekamy. Grzyby shimeji oddzielamy. Kukurydzę wraz z zalewą wlewamy do bulionu warzywnego, gotujemy. W tym samym czasie mięso przyprawiamy przyprawą. Następnie dodajemy pozostałe składniki, smażymy przez chwilę by aromaty się przegryzły. Całość dodajemy do bulionu. Gotujemy przez 20 min razem z kaszą. Mąkę łączymy ze śmietaną, dodajemy do zupy, podgrzewamy.