Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z Jaśminowej Kuchni. Zupa wyszła bardzo smaczna.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5091
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5091
Składniki
Mięso kroimy w słupki, podobnie papryki. Pieczarki w plasterki. Cebulę i czosnek siekamy. Grzyby shimeji oddzielamy. Kukurydzę wraz z zalewą wlewamy do bulionu warzywnego, gotujemy. W tym samym czasie mięso przyprawiamy przyprawą. Następnie dodajemy pozostałe składniki, smażymy przez chwilę by aromaty się przegryzły. Całość dodajemy do bulionu. Gotujemy przez 20 min razem z kaszą. Mąkę łączymy ze śmietaną, dodajemy do zupy, podgrzewamy.