Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i pożywna zupa, która posmakuje wielu gościom. Dla informacji- 3l zupy mają w sumie około 1900kcal
Duży garnek, patelnia, łyżka, łopatka
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326738
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12126
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17011
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326738
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12126
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17011
Składniki
W wywarze ugotować pokrojone w kostkę pieczarki
Odlać trochę wywaru i na nim podsmażyć 500g mięsa z przyprawą uniwersalną i cebulą. Następnie wrzucić do garnka z wywarem i pieczarkami
Dodać do garnka przecier pomidorowy i zagotować (ja dałam pół butelki passaty i słoiczek koncentratu). Potem dodać odcedzoną fasolę, kukurydzę i dolać wody wedle uznania. Gotować chwilę
Doprawić do smaku cukrem, solą, ziołami. Myślę, że gdyby zagęścić mąką lub odparować nadmiar wody byłby super sos do makaronu :)