Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i pożywna zupa, która posmakuje wielu gościom. Dla informacji- 3l zupy mają w sumie około 1900kcal
Duży garnek, patelnia, łyżka, łopatka
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4553
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1630
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2409
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4553
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1630
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 494
Składniki
W wywarze ugotować pokrojone w kostkę pieczarki
Odlać trochę wywaru i na nim podsmażyć 500g mięsa z przyprawą uniwersalną i cebulą. Następnie wrzucić do garnka z wywarem i pieczarkami
Dodać do garnka przecier pomidorowy i zagotować (ja dałam pół butelki passaty i słoiczek koncentratu). Potem dodać odcedzoną fasolę, kukurydzę i dolać wody wedle uznania. Gotować chwilę
Doprawić do smaku cukrem, solą, ziołami. Myślę, że gdyby zagęścić mąką lub odparować nadmiar wody byłby super sos do makaronu :)