Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, szybki i tani obiad.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 90
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 126
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15389
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 90
Dziś do pracy.
Odsłon: 114
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 126
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15389
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 302
Składniki
Wlać 2L wody do garnka. Wrzucić pałki. Gotować 30-40min ( w szybkowarze 15 min) . Wrzucić warzywa warzywa i pokrojony w drobną kostkę ziemniak, gotować 15 min. Doprawić wedle uznania. Smacznego