Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i bardzo smaczna zupa jarzynowa ugotowana z mieszanki warzyw takich jak: kalafior, brokuł, marchewka, korzeń pietruszki oraz na ćwiartkach kurczaka.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10841
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13146
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4882
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10841
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6225
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5380
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13146
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4882
Składniki
Do gotującej wody wkładamy wymyte mięsa z kurczaka. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny, wrzucamy pokrojone w kostkę ziemniaki, pastę rosołową i gotujemy 20 minut od momentu wrzenia wody, doprawiamy solą i pieprzem. Po tym czasie dodajemy mrożone warzywa i pokrojoną natkę lubczyku, czosnek i pokrojoną natkę pietruszki. Gotujemy kolejne 20 minut od ponownego wrzenia zupy oraz zabielamy śmietaną. Smacznego !!!