Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Filety umyć,usunąć ewentualne ości i pokroić w większe kawałki.
Marchew pokroić w plasterki,ziemniaki w kostkę,cebulę w piórka,czosnek posiekać.Cebulę i czosnek zeszklić na oliwie,do gotującego się bulionu dodać ziemniaki i marchew,następnie zeszkloną cebulę z czosnkiem i ewentualnie soczewicę.Gotować do miękkości,dodać pomidory i kawałki ryby,gotować jeszcze ok 10 min.Przyprawić do smaku i posypać posiekaną natką pietruszki.