Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i smaczna zupa.
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2983
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 193
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 2983
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 193
Składniki
Do garnka włożyć: pokrojoną pierś, warzywa, ziemniaki pokrojone w kostkę, 2 łyżki ajwaru, sól i pieprz. Wlać około 1,5 litra wody. Gotować na wolnym ogniu przez około 1 godz.
Chleb pokroić w kostkę, podsmażyć na złoty kolor.
Można dodać kwaśną śmietanę lub jogurt.