Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowa i smaczna zupa.
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1414
Polecam.
Odsłon: 220
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 23
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7983
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1414
Polecam.
Odsłon: 220
Przepyszne, proste ciasto na samych białkach. Szybkie w przygotowaniu i bardz...
Odsłon: 23
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 246
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7983
Składniki
Do garnka włożyć: pokrojoną pierś, warzywa, ziemniaki pokrojone w kostkę, 2 łyżki ajwaru, sól i pieprz. Wlać około 1,5 litra wody. Gotować na wolnym ogniu przez około 1 godz.
Chleb pokroić w kostkę, podsmażyć na złoty kolor.
Można dodać kwaśną śmietanę lub jogurt.