Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wpadłam na pomysł żeby wykorzystać warzywa które akurat zostały z poprzedniego obiadu i tak o to powstała ta zupa.
Garnek, nóż
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 725
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 696
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 402
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3543
Pomysł na letni pożywny obiad. Idealny do spakowania i zabrania do pracy. :)
Odsłon: 725
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 696
Pomysł na udka w sosie pomidorowym. Potrawa prosta w przygotowaniu i nie wyma...
Odsłon: 402
Pomysł na sycący i szybki w przygotowaniu obiad bez mięsa. Czosnku każdy może...
Odsłon: 3543
Składniki
Warzywa obrać, umyć, można pokroić lub zetrzeć na tartce do jarzyn. Ziemniaki pokroić a kapustę posiekać. Wypłukać i wrzucić wszystkie warzywa do garnka. Zalać 4l wody i gotować do miękkości. Przyprawić do smaku i dodać śmietanę. Gotować jeszcze chwilę.