Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wpadłam na pomysł żeby wykorzystać warzywa które akurat zostały z poprzedniego obiadu i tak o to powstała ta zupa.
Garnek, nóż
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 90
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 127
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 49
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 22
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 90
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 127
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 49
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 22
Składniki
Warzywa obrać, umyć, można pokroić lub zetrzeć na tartce do jarzyn. Ziemniaki pokroić a kapustę posiekać. Wypłukać i wrzucić wszystkie warzywa do garnka. Zalać 4l wody i gotować do miękkości. Przyprawić do smaku i dodać śmietanę. Gotować jeszcze chwilę.