Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wpadłam na pomysł żeby wykorzystać warzywa które akurat zostały z poprzedniego obiadu i tak o to powstała ta zupa.
Garnek, nóż
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 21
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12552
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 21
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z kopytkami, brokułami oraz polędw...
Odsłon: 12552
Składniki
Warzywa obrać, umyć, można pokroić lub zetrzeć na tartce do jarzyn. Ziemniaki pokroić a kapustę posiekać. Wypłukać i wrzucić wszystkie warzywa do garnka. Zalać 4l wody i gotować do miękkości. Przyprawić do smaku i dodać śmietanę. Gotować jeszcze chwilę.